Univerzalna žudnja za slatkim kolačima koji se mogu podići u tren oka je upravo razlog zašto je ovaj slatki slatkiš, koji sadrži neodoljivu kombinaciju Nutelle i keksa, ultimativni odgovor.

Ne samo da se može pohvaliti munjevito brzim vremenom pripreme, već također eliminira potrebu za pećnicom.

Pripremite se za divan užitak koji besprijekorno spaja ugodnu glatkoću čokolade s praktičnošću jednostavnog i praktičnog recepta. Ova izuzetna torta, napravljena od Nutelle i keksa koji se ne peku, ima delikatnu i eteričnu konzistenciju koja će zasigurno donijeti neizmjerno zadovoljstvo.

Bez obzira na to uživate li u vrućini ljetnog dana ili žudite za slatkim užitkom, ovaj će desert zajamčeno zadovoljiti vašu želju. A ono što je najdivnije je to što ovu čudesnu kreaciju možete pripremiti za samo 10 minuta.

Za pripremu ovog ukusnog deserta potrebni su sljedeći sastojci:

Za ovaj recept potrebno vam je:

400 ml bogate guste pavlake,

500 g kremastog mascarpone sira,

150 g glatke bijele čokolade,

150 g Nutelle,

100 g šećera u prahu,

400 g prhkih keksa

i 400 ml osvježavajuća voda.

Koji je način pripreme za to?

Započnite proces uranjanjem biskvita u vodu, a zatim ga pažljivo stavite u kalup. Umutiti slatko vrhnje i šećer u prahu, umiješati mascarpone sir. Pomiješajte sve elemente zajedno, a zatim dobivenu smjesu podijelite na dva identična dijela.

Pomiješajte nutelu i otopljenu bijelu čokoladu u jednom dijelu, dobro izmiješajući sastojke. Na koru od keksa rasporediti polovinu bijelog fila, zatim red keksa, pa pola čokoladnog fila.

Osigurajte da čokoladni nadjev čini gornji sloj tako što ćete ponoviti ovaj postupak s preostalim sastojcima. Desert dovršite tako što ćete preko zadnjeg sloja naribati čokoladu, pa ostaviti u hladnjaku 2 sata.