Potičem iz radničke obitelji. U današnjoj ekonomiji sam bez ikakve pomoći roditelja uspio kupiti stan i naravno kredit koji sam bez problema otplaćivao i odličan auto.

U mom bi domu, pred mojim prijateljima i obitelji, ležerno izjavila da je njezina kći skromna.

Kako bi mogla biti bogata, ali to joj nije bilo važno. Ne želeći povrijediti ženu, pažljivo sam joj rekao da ode ili ću je izbaciti.

Ne smatram se bogatim, ali nisam ni siromašan. ”

Bonus članak:

Poučna priča: Žena zamoli svog muža da smjesti njezinu majku u starački dom Znamo koliko truda i truda majka ulaže u odgoj svoje djece, a ipak se nikad ne žali. Kad dođe vrijeme, udaju ili udaju svoju djecu, sretno i zadovoljno.

Međutim, nekada nevjesta ili zet nisu zadovoljni svojim trudom, pa u tom slučaju nevjesta ne može vidjeti svoju svekrvu, ženu koja ga je odgojila. Oženio se mladić. Ima stariju majku. Jednog je dana njegova žena završila s obrokom i vratila se u svoju sobu. Majka je rekla: Sine, idi i vidi je li bolesna. Ne dopustite joj da zaspi gladna. Sine, čuvaj svoju ženu. Mislio je da je njegova draga bolesna, pa je pošao za njom u sobu. Pitao je: “Draga moja, jesi li bolesna?” Zašto ne jedeš s nama? – Ne mogu – rekla mu je. Čim vidim prljave ruke tvoje majke, ne mogu jesti. ” Ruke su joj bile naborane. Samo ona sama zna koliko je truda uložila da svog sina podigne na noge. E, upravo su te ruke smetale njegovoj ženi.

Pitao je: “Što predlažeš?” Ona je rekla: “Najbolje je da je smjestimo u starački dom!” Rekao je: “Ne brini, dušo.” Riješit ćemo to sutra.

Ali prije toga, ne zaboravite da ćemo sutra biti pozvani k vama doma. Odvest ću svoju majku u starački dom kad se vratim. Sutra ćemo odvesti moju majku u tvoju kuću na ručak. Došao je novi dan i on, njegova žena i majka išli su u posjet obitelji svoje drage supruge. Njegova se majka nije pojavila za stolom. Živi u drugoj sobi. Pitao je svoju ženu tihim glasom što se dogodilo mojoj majci. Zašto ne jede s njima. Rekla mu je: “Ne brini, jede sama u drugoj sobi!” Pitao je: “Jesi li je ostavio samu u drugoj sobi?” Rekla je da! ” Na sofi je čovjek počeo govoriti. On je rekao: “Zete, znaš da je naša kćerka cijela i želimo joj svu sreću svijeta. Ona ima pravo živjeti u kući samo s tobom. Zato se nadamo da ćeš pronaći rješenje za svoju majku.

” “Obećao sam supruzi da ćemo to danas riješiti. Ne brini”, rekao je. Posuđe je postavljeno. Svi su počeli jesti osim njega. Svekar je rekao: “Zete, šta ti je…Što ne jedeš?” Rekao je: “Ne mogu. Ne želim jesti kad vidim tvoje prljave ruke… Ruke su ti prljave koliko i tvoje srce!” Ustao je, ušao u sobu u kojoj je bila njegova majka, kleknuo pored nje, poljubio joj ruku i povikao: “Mama, idemo!” Starica je pitala: “Ali, dijete. Gdje ćemo?” Samo je plakao. Dok je vodio svoju majku u auto, rekao je: “Mama, mi idemo u raj… u raj! Povedi moju majku sa mnom u raj. Ako si sretna sa mnom, otići ćemo zajedno u raj, majko. ”