Sredstva će također biti donirana grupama u nepovoljnom položaju u drugim dijelovima regiona.

Zlatne reči ljudske istorije ponovo su ispisane kada je Dragana Milkovich najavila da se odriče zarade od cele turneje “Do poslednjeg daha” i da novac donira onima kojima je najpotrebnije.

Ovo je regionalna folk zvezda otkrila juče na događaju koji je organizovala sa Srbima za Srbe, sa kojima će uspostaviti partnerstvo unutar Srbije, ali na kome će sredstva biti donirana ugroženim grupama u drugim delovima regiona, bez obzira gde se nalazila. Ima veliki koncert.

– Izjavio sam da mi je želja da ovom turnejom obradujem ljude, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam odlučio da na svakom koncertu pomognem ljudima u nevolji. Prva prilika je bila u Tuzli, gdje sam sa 10.000 maraka pomogao samohranom ocu sa 9 djece. Isto važi i za druge koncerte u okolini, rekla je ona.

– Dugo sam prijatelj i saradnik organizacije Srbi za Srbe, tako da je prirodno da nastavimo da sarađujemo na ovaj način, pa ću lično od svakog koncerta u Srbiji izdvajati milion dinara, rekla je Dragana za ovaj novac. koristio bi se za obezbjeđivanje krova nad glavama najugroženijih porodica. Zahvaljujući njegovom nesebičnom djelu, svako ko kupi kartu za njen koncert sada će postati i donator.