Evo Destinyjevih miljenika kojima će se novac slijevati u džepove sljedećih tjedana

Poznati ruski i sovjetski astrolog Pavel Globa predviđa da će u veljači dva znaka zodijaka postići blistav uspjeh. Pogledajmo tko će biti glavni favoriti sljedećih tjedana.

Dakle, kome se smiješi povoljan horoskop za veljaču? Koje poznate osobe su kome posebno korisne? Globa tvrdi da će Rakovi i Ribe uživati ​​više nego itko drugi sljedeći mjesec.

Rak

Rak će imati najviše sreće u karijeri u veljači. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primijetiti vaša postignuća, a možda ćete dobiti i veliko unapređenje. Dodatno, očekuju se novčane stimulacije ili povećanja plaća.

Osobno vas očekuje puno dobrih stvari, prije svega to se odnosi na mogućnost da ispravite neke stare greške i krenete ispočetka. Ono što zasjenjuje mjesec pred vama su česti sukobi – zvijezde vam poručuju da budete tolerantniji.

riba

Na financijskom planu očekuje vas luda sreća. Novac će u veljači doista poteći u vaš džep, ali budite oprezni – nemojte ga bacati! Zvijezde vam govore da nepromišljeno trošenje može “izluditi” protok novca. Budite pametni i povoljno financijsko razdoblje trajat će duže! Osim toga, u veljači vas očekuju zanimljiva poznanstva, a nova osoba može vam potpuno promijeniti život.