Pre samo nekoliko dana, medije je šokiralo neočekivano otkriće romantičnog saveza Vuka Moba i Tijane Milentijević, slavno prepoznate kao “sultanove žene”. Ova vest je udarila kao bomba, izazivajući talase radoznalosti i intrige u javnosti. Reper je otkrio priču o tome kako su se u početku ukrstili i tačno u trenutku kada je njihova duboka naklonost jedno prema drugom počela da cveta. Posebno se ističe kada smo prisustvovali nastupu Tijanine drage prijateljice Slađe Allegro. Nas troje smo zajedno uživali u predstavi, uživajući u očaravajućoj muzici i zadivljujućoj atmosferi.

Bila je to noć ispunjena smehom, radošću i neodoljivim osećajem jedinstva. Od tog kobnog dana, Tijana i ja smo uvijeni u burnu romansu koja je trajala čitav mesec. Vrijeme koje smo proveli zajedno bilo je ništa drugo do nesvakidašnje, ispunjeno nezaboravnim uspomenama i iskustvima koja su nas još više zbližila. Konačno, nakon sedmica željne razmjene poruka i boljeg upoznavanja, donijeli smo odluku da podignemo našu vezu na viši nivo i da se sretnemo licem u lice. Bio je to uzbudljiv trenutak, ispunjen mješavinom uzbuđenja i nervoznog iščekivanja.

Ovo zajedničko iskustvo dodatno je učvrstilo našu vezu, jer smo otkrili još jedan zajednički interes u kojem bismo mogli zajedno uživati. Svjedočenje talenta i strasti koju je pokazala Slađa Allegro samo je produbilo našu zahvalnost jedni drugima i jedinstvenu vezu koju dijelimo. Kako naša veza nastavlja da cvjeta, željno se radujemo stvaranju još dragih zajedničkih trenutaka.

Svaki dan proveden u društvu drugih potvrđuje naše uvjerenje da je naša povezanost nešto zaista posebno, i uzbuđeni smo kada vidimo kuda nas ovo putovanje vodi. Već sam razvio naklonost prema Tijani i pre nego što su nam se putevi ukrstili. Preuzeo sam inicijativu da joj se obratim tako što sam ostavio iskrenu poruku na Instagramu, i na moje veliko zadovoljstvo, odgovorila je.