Da su holivudski producenti svjesni burnog ljubavnog života Vesne Zmijanac, ne bi mogli odoljeti njegovoj privlačnosti. Imajući priliku da se udube u njenu “pokušanu autobiografiju”, prikladno nazvanu po njenoj hit pesmi “Kad mirišu jorgovani”, nesumnjivo bi iskoristili priliku da je ožive na platnu.

Tokom svojih mlađih godina, Vesna je bila nadaleko poznata i cijenjena kao zanosna i neodoljiva fatalna žena. Njen očaravajući pevački talenat ne samo da je osvojio srca nebrojenih muškaraca u regionu, već ju je i etablirao kao oličenje lepote i privlačnosti u industriji pop muzike tokom živih osamdesetih. Među njenim obožavateljima bilo je mnoštvo pojedinaca, od bogatih stranaca, uspešnih biznismena, do uticajnih političara.

Njen šarm je bio toliki da je moguće nagađati da su čak i cijenjeni pisci možda bili privučeni njenom zadivljujućom prisutnošću. Kružile su spekulacije o tome da je poznata folk pjevačica romantično povezana s Matijom Bećkovićem, a neki su čak sugerirali da je on bio pravi idejni tvorac njenih objavljenih radova. Međutim, biografija taktično izostavlja svaku potencijalnu vezu između njih dvoje. Dok je javnost upoznata sa ostalim Vesninim ljubavnim aferama, Milorad Vučelić se istinski ističe.

Istaknuta politička ličnost, Vučelić je imao neospornu opsesiju pevačicom, a njihova veza bila je javna tajna užeg kruga. Tokom 1970-ih u Beču Vesna je bila blizu sklapanja braka sa sinom vlasnika fabrike “Siemens”, ali umesto da se skrasi u porodičnom životu, odlučila se za karijeru. Tokom njenog trogodišnjeg braka sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, kružile su glasine o Ivanu Stamboliću, Halidu Muslimoviću, Nikoli Mijailoviću i Ninu Rešiću. Međutim, nikada nisu pruženi značajni dokazi koji bi potkrijepili ove spekulacije.